Έναρξη Συνεργασίας με Αστέρας Τρίπολης FC

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καχριμάνη, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του Επιστημονικού Συνεργάτη στις Ακαδημίες της ομάδας ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Καχριμάνης είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με πολύ πλούσια επιστημονική δράση στο χώρο του αθλητισμού και στις Εθνικές ομάδες, ενώ έχει στην κατοχή του άδεια προπονητή ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξακολουθεί να εμπλουτίζει τα τμήματα υποδομής του, ποντάροντας στην επιστημονική γνώση και στην εξέλιξη του αθλήματος.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
– Σπούδασε στην Ανώτατη σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού Κολωνίας και στην σχολή προπονητών ποδοσφαίρου της ίδιας πόλης.

– Μετεκπαιδεύτηκε από την UEFA ως καθηγητής ποδοσφαίρου στο Coverziano Italia (4-9/2/1996) και στο Zeist της Ολλανδίας στις (25-27/11/1996).

– Είναι επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμια στο εξωτερικό σε θέματα αθλητισμού αναλύοντας το θέμα: Ο πρωταθλητής γεννιέται ή γίνεται.

– Εργάστηκε στην ΕΠΟ ως γυμναστής – Β’ προπονητής των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου από το 1992-2000.

– Συγκεκριμένα συνεργάτης του Αλκέτα Παναγούλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου το 1994 στην Αμερική και ως Γυμναστής-Β προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων U21 με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (3η θέση) στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Bari της Ιταλίας 1998 και το ασημένιο μετάλλιο (2η θέση) στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βουκουρέστι το 1999.

– Βραβεύτηκε στις 18.1.1999 από τον ΠΣΑΤ με το χρυσό μετάλλιο του για την διακεκριμένη προσφορά του στον αθλητισμό και η ομάδα του η Εθνική Ελπίδων ποδοσφαίρου κορυφαία ομάδα για το 1998.

– Το 2000-2005 διετέλεσε διευθυντής εκπαίδευσης και συντονιστής προγραμμάτων φυσικής αγωγής του ΟΝΑ (Οργανισμός νεολαίας και άθλησης του Δήμου Αθηναίων) διοργανώνοντας την 1η εκδήλωση ποδοσφαίρου στον Δήμο στις 15-11-2004.

– Την διετία 2009-2011 και 2018-2019 διετέλεσε καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών με δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και σε συνέδρια.

– Από το 2016-2019 ήταν τεχνικός σύμβουλος , υπεύθυνος ανάπτυξης και team manager των εθνικών ομάδων ΕΟΤ, επιστημονικός συνεργάτης της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) και της ΕΘΝΟΑ (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία).

– Είναι διαπιστευμένος επιστήμονας από το ΥΠΕΠΘ και την ΓΓΑ έχοντας άδεια εισόδου για όλα τα σχολεία της επικράτειας διδάσκοντας τους μαθητές τα ιδεώδη του αθλητισμού.

– Έχει άδεια προπονητή ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών.

– Από το 1998 ασχολείται με την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης των αθλητών στο γραφείο του Performance 22 (ΟΑΚΑ) και συνεργάζεται ως επιστημονικός σύμβουλος στο κέντρο γονιδιακού ελέγχου και μοριακής διαγνωστικής ιατρικής DNA health diagnostics όπου αναλύει τα γονίδια των αθλητών διαμορφώνοντας το αθλητικό τους-υγείας προφίλ και ανάλογα με τον γονότυπο τους δίνει εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης και κατευθύνει τους νέους αθλητές στο άθλημα που τους ταιριάζει.»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0